Tarinoita


 

Rani- Made in Tibet
Rani koiranetissä

Natiivilinjainen tiibetinterrieri tyttöni Rani on kasvanut nimensä mukaan kuningattareksi. Sen pentueet ovat osoittaneet miten alkukantaisuus on elinvoimaa. Astutus, kantoaika, synnytys ja pentujen hoitaminen sujuvat kuin oppikirjasta olisi lukenut, kuinka sen pitää sujua. Olen kiitollinen- Rani tekee kaiken sen luonnollisesti, konstailematta ja rauhallisesti.

Sanomattakin on selvää, että tämä pentueet ei ulkonäöllisesti ole länsimaiseen tibbeen verrattavissa.


 

VikiPiki linkki vie Koira-Nettiin

Puoliksi natiivi Viki– neito- Yarmilan Voice of Tibet, meidän mummon omahoitaja, on astutettu lamleh-uroksella. Peukkuja, että onnistuu….ainakin astutus sujui hyvin.

Kaikesta päätellen pentuja syntyy useita, maha on nyt niin ja niin pyöreä ja pikkujalat potkivat jo niin, että sen tuntee…

Ja todellakin pentuja syntyi täysi kymppi; seitsemän veljestä ja 3 prinsessaa. Piki synnytti rauhallisesti ja kolmessa jaksossa, lepäsi aina 4 syntyneen jälkeen. Synnytyksen jälkeisenä päivänä pikkumamma hempsutteli jo ulkoilla reippaasti, ruokahalut on hyvät ja maitoa tulee runsaasti.

Pennut ovat maailmalla kaikki ja mukavat uudet perheet pitävät yhteyttä. Kiva seurata miten TS-pennut kasvavat.

 


 

Jerry Linkki vie KoiraNettiin
Sloveniasta tuotu natiiviuros, pienellä lamleh höystöllä. Rohkea ja eloisa urospentu on opettanut meille – piintyneille narttuhenkilöille- sitä ”miestenmaailmaa”.Jerry ei jätä laumaa , se pitää meistä kaikista hyvää huolta, kaksi- nelijalkaisista. Ihana poika, iloinen ja villi- ei paha 🙂

11kk

Kommentoi ensimmäisenä

Vastaa